Hoe kan je gemakkelijk zelf belijning aanbrengen

Of het nou gaat om een voetbalveld, baseballveld softbalveld rugbyveld of atletiekbaan, allemaal hebben ze belijning nodig. Vroeger werd dat nog wel eens met de hand gedaan – een klus van jewelsten. Je bent immers veel tijd kwijt aan het leggen van de lijnen, waar je vervolgens even niet overheen moet proberen te lopen, en je kan ook nog eens fouten maken. Aan al die aandachtspunten en verloren tijd komt een eind met een volledig automatische belijner zoals de robot belijner van milati.

Tijd en moeite

Met een kwast over het veld of de baan gaan is iets wat al lange tijd niet meer gebeurt in de moderne wereld. De meesten kunnen zich wel een of ander semi-motorgestuurd foefje permitteren waarbij de verf wel door een ander onderdeel gespoten wordt, maar je moet alsnog zelf knopjes indrukken, zelf met een karretje lopen en enigszins opletten. Nu is dat op zichzelf niet per se zo ontzettend lastig, maar het betekent wel dat je er tijd aan kwijt bent. Dat is ook nog eens tijd gedurende welke je geen andere dingen kan doen die ook gedaan moeten worden. Uiteraard is het ook mogelijk dat je het zelf niet deed maar eerder iemand in dienst had die het belijnen voor jou deed, maar ook dit was een feilbaar mens die bovendien betaald moest worden.

Investering

Volledig zelfstandig en automatisch betekent dat je ook geen bediener nodig hebt voor het apparaat. Het apparaat bestuurt zichzelf. Met andere woorden: het is een robot belijner. De milati robot belijner is natuurlijk wel een investering, maar wel eentje die het waard is. Je bent namelijk geen geld meer kwijt aan je de persoon die je belijner bedient. Bovendien had je vorige belijner waarschijnlijk ook een prijskaartje. De kans is dus groot dat je over het geheel bezien beter af bent met een robot belijner.